onsdag 3. juli 2013

Siste innspurt - morgenstemning

God morgen.  Klokken er fem over halv ni, det regner ute og det er tid for å stå opp.



I går ble det meste av sekkene pakket, litt kaos er det rundt oss, finansministeren er på vei til butikken for å kjøpe litt brød og pålegg.  Blir nok matpakke med til første etappe av turen vår.  Kan nesten ikke tro at vi har kommet så langt at vi snart er på veien.



Tøyet ble rullet sammen, pakket i plastposer og lagt i sekkene i går kveld.  Heldigvis finnes det butikker underveis om vi har bommet litt på pakkingen.  Dette er det som jeg skal ha med meg i sekken av klær...  ikke verst for en som ikke har noe problem med å fylle opp bilen for en liten weekend-tur.



Litt tankevirksomhet for å organisere sekkene, men det går seg vel til underveis.  Det er to dager til vi setter oss på toget, så vi har tid til å omorganisere litt før vi starter på den store togturen, om det trengs.  12 åringen har pakket sin sekk selv, bare med litt veiledning underveis.  Vi har bare passet på at hun har med seg det hun trenger mest.


Nå er det bare toalettsaker og diverse duppedingser igjen og så er vi snart klare til å bli hentet av privatsjåføren.  Sommerfuglene begynner å bevege seg i magene til både store og små, snart er det Reiseradioen på NRK1 - og da kan vi vel nesten si at ferien er i gang.





1 kommentar:

  1. Tipper at sommerfuglene er i gang hos dere nå.
    Så spennende rute dere har valgt.

    SvarSlett