mandag 10. oktober 2016

Ut å kjøre tog!


Egentlig burde vel denne bloggen handlet mye mer om å kjøre tog, for det var jo en viktig del av ferien vår. Vi kjørte korte tog, lange tog, raske tog, super-raske tog og tog som ikke gikk så fort i det hele tatt.  Vi kjørte dagtog, morgentog, ettermiddagstog og nattog. Det siste bare en gang, for det måtte vi bare innrømme at ikke var noe for oss.  Vi kjørt kort med tog, sånn passelig langt med tog, langt med tog og altfor langt med tog.  Vi kjørte nye tog og gamle tog, luftige tog og altfor varme tog, rett og slett et godt utvalg med tog.


Men det vi ikke hadde kjørt, det var to-etasjers tog!  Det hadde sett fristende ut siden første gang vi så det på vei sørover omtrent tre uker tidligere.  Derfor var gleden stor da vi stod på stasjonen i Regensburg og så at ENDELIG kjørte det et to-etasjers tog opp foran oss!  Vi hadde jo etterhvert ervervet oss god erfaring i å komme oss raskt ombord og finne oss plass, så vi tok ut klar kurs opp og slang oss ned på en plass med fire seter!


Vi er enkle sjeler og lette å glede, så det var helt topp å sitte der oppe og nyte utsikten selv om den kanskje ikke var verdens mest spennende. Oversikten var god, toget var luftig, og vi hadde endelig fått kjøre et toetasjers tog også!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar