onsdag 22. mai 2013

Planlegging er halve moroa, men ikke helt uten neglebiting ...




Vår opprinnelig plan var å reise 1 mnd gjennom Europa med tog.  Men så ble det sånn at vi fikk muligheten til å bruke firmahuset i Spania i to uker, så da bestemte vi oss for å takke ja til det.

Dermed blir turen i grove trekk slik:

Del 1 - 5 1/2 dag hjemmefra til Alicante
Del 2 - 10 dager i Alicante
Del 3 - 17 dager fra Alicante og hjem

Da er det bare å lese togtabeller, guidebøker, kart, nettsider og you name it.  Jeg har ikke fått navnet Planleggingsministeren for ingenting, det er en jobb jeg tar med glede hver ferie, uansett hvor vi skal reise.  InterRail-billetter gjelder ikke i hjemlandet, dermed har vi brukt litt tid på  hvilket utland vi skal starte i og hvordan skal vi komme oss dit.

Det ble Danmark og Hirtshals med med Fjordline fra Stavanger.  Alternativet var å fly lenger nedover, men skal det være togferie, så får det være togferie...  6.klassingen har hatt masse om Europa på skolen dette året, så nå skal hun jammen meg få sin dose Europa i ferien også.

Da er det bare å fortsette å lese togtabeller og finne ut hvordan vi skal reise sydover.  Plan 1 og 2 er forkastet, plan 3 også - og vi er tilbake til noe som ligner på plan 1.  Det eneste vi vet, tror jeg, er at vi ikke vil reise via Paris.

Klar, ferdig jobb!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar